REIKI

LIEFDEVOLLE LEVENSENERGIE IS ER VOOR IEDEREEN, JA OOK JIJ MAG DIT ONTVANGEN!

 

REIKI is toch nog vaak onbekend en onbemind. Ook het woord 'handoplegging' geeft vaak spot en ergens begrijp ik dat ook wel want ja ook ik vond het wat toen iemand zei 'Nancy jij moet reiki gaan geven jij wordt daarvoor geroepen'. ReiWat? Nieuwsgierig en vol vragen ging op zoek naar een plaats wat goed voelde. En mijn eerste kennismaking, je voelt me al aankomen, BAM erop. Yes ik wou dat ook kunnen doorgeven, ik wou anderen ook dat gevoel geven. Ik pas het ook bijna dagelijks toe bij mezelf waardoor mijn lagerugpijn beduidend verminderd is door meer in ONTSPANNING te gaan en mijn ENERGIEBLOKKADES aan te pakken.    

 

REIKI is dus een onderdeel van een groter geheel en werkt vanuit energie. Het is een spirituele manier van heling, een krachtige, liefdevolle energie, een onvoorwaardelijke kracht voor iedereen dus ook voor jou. Ik geef d.m.v. mijn handen een universele energie door die haar eigen weg gaat en deze is niet te beïnvloeden door jouw wil of geest. Het doet voor jou wat op dat moment het beste is op gebied van jouw lichaam, geest, emoties en spiritualiteit. 

Reiki versterkt lichaam en geest. Het stimuleert ons welzijn en werkt in op allerhande emotionele, fysieke en energetische blokkades. Daarnaast bevordert het jouw zelfhelend vermogen en jouw evenwicht dewelke leidt tot diepe ontspanning. Het brengt jouw groeiproces op gang, een proces om jezelf terug te vinden in een wereld van stress en je verloren voelen. Het brengt je dichter bij de essentie van je Ware Zelf waardoor je kunt groeien vanuit je eigen kracht. 

 

Ben jij getriggerd door datgene wat moeilijk te verwoorden is, maar heerlijk is om te ervaren, WELKOM! 

 

Verloop

 

Kom binnen en wees welkom in een sfeervolle ruimte! Met een warm tasje thee of een glas water hebben we eerst een gesprek over jouw wensen, noden en vragen zodat de reiki sessie volledig kan afgestemd worden op jou.

 

Neem plaats onder een warm dekentje waarna ik zacht mijn handen plaats op verschillende delen van jouw lichaam (voor- en achterzijde). Kleding blijft aan tijdens deze sessie. Liefdevolle energie staat centraal zodat jij je veilig en gekoesterd mag voelen om zo tot heling te komen en de blokkades aan te kunnen pakken. 

 

Soms krijg ik ook boodschappen door welke ik dan ook graag met jou deel om uw groei en bewustwording nog meer te openen.

 

Het is aan te raden dat je nadien nog niet direct aan gang schiet. Neem de tijd, kruip onder een zacht dekentje met een warm drankje en geniet nog na van heling die je hebt mogen ontvangen.