KUNDALINI LICHAAMSWERK (vanaf maart 2024)

Kundalini lichaamswerk heeft een diepgaand effect op jouw lichaam en binnen jouw relaties. Het brengt je lichaam terug in contact met de bron-energie en met jouw innerlijke kompas (voorbij het denken).

 

We dragen allemaal trauma’s (blokkades) en overlevingsstrategieën met ons mee vanuit dit leven of vorige levens. 

We slaan deze (negatieve) ervaringen en energie op in onze organen, bindweefsels en cellen waardoor we op een bepaald moment vast komen te zitten in ons leven - functioneren. Het heeft vaak ook psychische en/of fysieke klachten van allerlei aard tot gevolg. 

 

 

Een Kundalini sessie helpt je door middel zachte aanrakingen, ademhalingstechnieken en energetische bewegingen stap voor stap om deze trauma- en onverwerkte kindstukken te voelen, te verwerken en te helen. Vastzittende, niet dienende spanningen, blokkades en emoties worden naar boven gebracht en los gemaakt waardoor je een diepere staat van ontspanning, balans en bewustzijn bereikt.

 

Ontdek de diepere lagen van jezelf en maak verbinding met je ware essentie. Kundalini lichaamswerk biedt niet alleen fysieke ontspanning, maar ook spirituele groei en bewustwording. Het opent de deur naar diepgaande transformatie en een verhoogd gevoel van welzijn.