HEALING - ENERGETISCHE MASSAGE 

Stop, zet even alles stil en plan een moment in om TE ONTSPANNEN en terug IN BALANS TE KOMEN 

 

'We zullen doorgaan tot we niet meer op onze benen kunnen staan', ja het liedje geeft het al aan wat we meestal doen in deze maatschappij. Nog even dit, nog even dat, nog even tijd voor die, nog even ... en tijd voor onszelf tja deze wordt vaak vergeten, geskipt of als niet belangrijk gezien. 

 

Daarnaast kunnen aanrakingen soms pijnlijk of grensoverschrijdend geweest zijn. Of je bent beschaamd over jouw lichaam want dat voldoet toch niet aan de 'maatschappelijke normen'.

En toch is het helend om terug vertrouwen te krijgen want aanrakingen zijn net als zuurstof en voeding, ze zijn van levensbelang voor een mens. Een simpele knuffel of streling van de huid geeft een ontspannen, vertrouwd en veilig gevoel. 

 

En al zeker wanneer je pijn hebt, (chronisch) ziek bent, overwerkt bent, stress ervaart, in een rouwproces zit of noem maar op, zeker dan is het belangrijk dat je terug tijd maakt voor jezelf. 

 

Een ENERGETISCHE MASSAGE is meer dan alleen een fysieke massage. Door middel van zachte, aanwezige en vertragende handelingen worden lichaam en geest in verbinding gebracht waardoor je een diep gevoel van bewustwording, welzijn en balans kan ervaren.

 

Daarnaast is de massage gericht op het opheffen van blokkades in jouw energiebanen en activeert het jouw zelfhelend vermogen. Hierdoor kunnen jouw emoties, gedachten, energie, ... vlotter stromen wat kan leiden tot verlichting van stress en spanning, een verbeterde bloedsomloop en een verstrekt immuunsysteem.  Ook angstgevoelens kunnen verminderen en je kan een diep gevoel van innerlijke rust ervaren.  

 

De massage is gericht op wat jij op dat moment nodig hebt en is elke keer weer anders. Er wordt een veilige omgeving gecreëerd waardoor alles wat zich op dat moment wilt tonen zich mag openbaren WEES WELKOM!

 

Verloop

Kom binnen en wees welkom in een warme en sfeervolle ruimte! Met een warm tasje thee hebben we eerst een gesprek over jouw wensen, noden en vragen zodat de massage volledig kan afgestemd worden op jou.

 

Tijdens de massage staat het volledige lichaam centraal. Respect en vertrouwen staan centraal, jij geeft aan waar jij jou comfortabel bij voelt, jij bepaald mee jouw grenzen, hier wordt altijd rekening mee gehouden.

 

Je wordt gekoesterd door een zachte handdoek en een warmtedekentje op de tafel. De massages gebeuren in uiterste discretie en zonder oordeel je bent welkom hoe jij bent! 

 

Soms krijg ik ook boodschappen door welke ik dan ook graag met jou deel om uw groei en bewustwording nog meer te openen.

 

Ook na de massage is er nog tijd voor jou. Soms zijn er emoties losgekomen of zijn er nog vragen of soms wil je gewoon even in alle rust terug bij jezelf komen. Ook dit kan bij Koli-Me.