ZORGMASSAGE

Massage bij ziekte - pijn - kanker - rouw

Wanneer je pijn hebt of ziek bent zijn aanrakingen vaak niet prettig of medisch van aard. Ze gaan vaak gepaard met angst, verdriet en onzekerheid. En toch is er een verlangen naar maar hoe?

 

Een zorgmassage kan hierbinnen helpend zijn. Het is een tedere, liefdevolle warme massage waarbij de aanrakingen zacht en aangepast zijn aan jouw lichaam en noden. In vertrouwen en geborgenheid mag je genieten, ontspannen en heel even alles vergeten. 

 

Verzacht de pijn, verhoogd jouw comfort en angst en stress maken heel even plaats voor diepgaande rust en ontspanning. 

Daarnaast biedt het een waardevolle ondersteuning bij eventuele andere behandelingen en/of fysieke en mentale klachten zoals vermoeidheid - misselijkheid- spierstijfheid- spasmen, stress, eenzaamheid, ... 

 

De zorgmassage is initieel ontwikkeld voor mensen met kanker maar is ook uiterst geschikt voor andere pathologieën fysiek en mentaal (neurologische aandoeningen, spasmen, fibromyalgie, hart- en vaatziekten,  reumatische aandoeningen, CVS, chronische pijn, depressie, angsten, dementie, hyperventilatie, ...). 

 

Het is een ondersteunende behandeling en vervangt geenszins medische behandelingen. Het is wel een prachtige aanvulling tijdens jouw ziekte- of herstelproces. 

 

Tarief 70 euro/ 90 min.