HEALINGMASSAGE

ONTSPANNINGSMASSAGE

Stop, zet even alles stil en plan een moment in om TE ONTSPANNEN en terug IN BALANS TE KOMEN 

'We zullen doorgaan tot we niet meer op onze benen kunnen staan', ja het liedje geeft het al aan wat we meestal doen in deze maatschappij. Nog even dit, nog even dat, nog even tijd voor die, nog even ... en tijd voor onszelf tja deze wordt vaak vergeten, geskipt of als niet belangrijk gezien. 

 

Daarnaast kunnen aanrakingen soms pijnlijk of grensoverschrijdend geweest zijn. Of je bent beschaamd over jouw lichaam want dat voldoet toch niet aan de 'maatschappelijke normen'.

En toch is het helend om terug vertrouwen te krijgen want aanrakingen zijn net als zuurstof en voeding, ze zijn van levensbelang voor een mens. Een simpele knuffel of streling van de huid geeft een ontspannen, vertrouwd en veilig gevoel. 

 

En al zeker wanneer je pijn hebt, (chronisch) ziek bent, overwerkt bent, stress ervaart, in een rouwproces zit of noem maar op, zeker dan is het belangrijk dat je terug tijd maakt voor jezelf. 

Maar ook gewoon als je even wenst te ontspannen of tijd wilt voor jezelf. Want bij massages komen een aantal stoffen vrij zoals de hormonen oxytocine, dopamine en endorfine.

Oxytocine geeft je een ontspannen, veilig en vertrouwd gevoel en zorgt ervoor dat stress en angst afnemen. Het doet de bloeddruk dalen, bevordert de spijsvertering en verlicht pijn.

Ook dopamine en endorfine zijn gelukshormonen en zorgen voor dat fijne gevoel. Aanrakingen zorgen ervoor dat je beter kan omgaan met stressvolle situaties, pijn beter kan verdragen. 

 

Ben jij klaar om (terug) in verbinding te komen met jouw lichaam, met jouw Zijn welkom! 

 

De HEALINGMASSAGE zijn zachte, verbindende, warme handelingen waarbij  verbinding met jouw lichaam en hart centraal staat. Het verzacht de pijn en geeft een diepgaande rust waardoor lichaam en geest terug in balans komt waardoor je even alles mag vergeten. 

Daarnaast mogen jouw gedachten en emoties gaan stromen waardoor jouw healing en genezing vlotter mag 

Elke massage wordt aangepast aan jouw noden. Massagetechnieken worden aangevuld met healing zodat 

 

 

 

 

Tijdens een ONTSPANNINGSMASSAGE worden er rustige strijkbewegingen ingezet. Spanningen worden zachtjes los gekneed en spieren worden rustig losgemaakt. Deze kan je zeker inzetten na een drukke periode, als je stijve spieren hebt of stress ervaart. 

OF als je even tijd wilt voor ontspanning en tijd voor jezelf zeker ook een aanrader!

 

Je krijgt een fysieke 'boost', waardoor jouw immuunsysteem en weerstand verhogen en jouw afvalstoffen beter worden afgevoerd waardoor je minder snel ziek wordt. 

Het versoepelt jouw spieren waardoor krampen en stijfheid verminderen en het brengt jouw bloedsomloop beter op gang.

 

Ook jouw geestelijke gezondheid krijgt een opkikker. Jouw geluksgevoel gaat omhoog en er komt terug meer ruimte in jouw hoofd waarbij stress de deur wordt gewezen.   

 

 

Verloop

Kom binnen en wees welkom in een warme en sfeervolle ruimte! Met een warm tasje thee hebben we eerst een gesprek over jouw wensen, noden en vragen zodat de massage volledig kan afgestemd worden op jou.

 

Bij de 2 massages staat het volledige lichaam centraal. Respect en vertrouwen staan centraal waardoor jij volledig mag gaan genieten. Jij geeft aan waar jij jou comfortabel bij voelt, jij bepaald mee jouw grenzen, hier wordt altijd rekening mee gehouden!

Je wordt gekoesterd door een zachte handdoek en een warmtedekentje op de tafel. De massages gebeuren in uiterste discretie en zonder oordeel je bent welkom hoe jij bent! 

 

Soms krijg ik ook boodschappen door welke ik dan ook graag met jou deel om uw groei en bewustwording nog meer te openen.

 

Ook na de massage is er nog tijd voor jou. Soms zijn er emoties losgekomen of zijn er nog vragen of soms wil je gewoon even in alle rust terug bij jezelf komen. Ook dit kan bij Koli-Me.