CHAZEN (energetische) VOETREFLEXOLOGIE

ONTDEK JOUW DIEPSTE VERLANGEN EN ZIELENWENS

 

 

We staan er vaak te weinig bij stil maar onze voeten zijn een kostbaar instrument. Het stelt ons in staat om onszelf voort te bewegen en om onszelf in eigen levensonderhoud te voorzien. Daarnaast staan ze symbolisch voor vertrouwen in jezelf, niet wankel door het leven gaan maar lichtvoetig het leven aanvaarden zoals het komt. Het staat het dichtst bij de aarde en toch dragen we er soms toch zo weinig zorg voor.   

 

Reguliere voetreflexologie is een symptomatische behandeling waarbij via bepaalde drukpunten op de voet bepaalde klachten worden opgelost. Maar indien je niet wezenlijk aan de slag gaat gaan voor verandering in jouw leven gaan de klachten steeds weer opnieuw op jouw pad komen. 

 

CHAZEN VOETREFLEXOLOGIE richt zich op het spirituele lichaam. Ik maak de verbinding met jouw chakra systeem, nervus vagus en centrale zenuwstelsel via energetische reflexpunten in jouw voet. Vooral het parasympathisch zenuwstelsel wordt hierbij geactiveerd waardoor je in een diepe laag van innerlijke rust, ontspanning en vertrouwen kan zakken. Je komt terecht in een helende reis waardoor je de kracht en inzichten gaat ontwikkelen om zelf aan de slag te gaan met jouw vragen, wensen en/of problemen. Het opent poorten naar diepere dimensies van jouw ZIJN. Oude fysieke en emotionele blokkades worden stilaan opgelost waardoor nieuwe en creatieve gedachten kunnen ontstaan. Dit alles volledig afgestemd op jouw Hogere zelf! En zo kan je terug vol vertrouwen en in jouw volle potentieel vooruit stappen op jouw levenspad vol zelfvertrouwen, groei en bewustwording. 


Daarnaast is het ook uiterst geschikt wanneer je geconfronteerd wordt met (lichamelijke) stress, (chronische) pijn, depressie, burn-out, rouw, ... Kortom situaties waarbij je het even niet meer ziet zitten.  Het bevordert ook jouw nachtrust waardoor je meer energie hebt voor overdag. 

 

Ook als je hooggevoelig bent is dit een aanrader. Leer jouw hooggevoeligheid in te zetten als een kracht in plaats van een last en ontdek hoe zalig dit kan zijn geloof me ik spreek vanuit eigen ervaring.   

Verloop

Kom binnen en wees welkom in een sfeervolle ruimte! Met een warm tasje thee of een glas water hebben we eerst een gesprek over jouw wensen, noden en vragen zodat de voetreflexologie volledig kan afgestemd worden op jou.

 

Onvoorwaardelijke acceptatie en liefde staan centraal zodat jij je veilig en gekoesterd mag voelen om zo volledig in ontspanning te kunnen komen om de innerlijke reis aan te mogen gaan welke jij nodig hebt.

Eerst ontvang je een zalige ontspannende voetmassage waarna ik de verschillende energetische reflexpunten ga verbinden met elkaar. Dat kan een gevoel geven dat ik 'niets' meer aan het doen ben, maar geloof me jouw energiesysteem en lichaam gaan gretig aan de slag.   

 

Het is aan te raden dat je nadien nog niet direct aan gang schiet. Neem de tijd, kruip onder een zacht dekentje met een warm drankje en geniet nog na van de reis welke je hebt mogen maken.